2025/184 Blok Mermer Taşımacılığında Konteyner Sorunları Toplantısı Hk.
Sayın Üyemiz;
9 Ocak 2025 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilen Maden Sektör Kurulu Toplantısı kapsamında, madencilik sektöründe yaşanan konteyner sorunlarının çözümüne yönelik bir webinar gerçekleştirilmiş, toplantı sırasında fiziki olarak bir araya gelmenin de faydalı olacağı kararlaştırılmıştır.
Bu doğrultuda, sektörün önemli gündem maddelerinden biri olan blok mermer taşımacılığında yaşanan konteyner hasarları konusunu ele almak amacıyla bir fiziki toplantı düzenlenecektir.
Türkiye İhracatçılar Meclisi Maden Sektör Kurulu koordinasyonunda; İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, Ege Maden İhracatçıları Birliği, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği ve Denizli İhracatçılar Birliği iş birliğinde gerçekleştirilecek toplantıya tüm sektör temsilcilerimiz davetlidir.
Bilgilerinize önemle duyurulur.
Kayıt Formu: https://forms.gle/9iUFHxGcwk5ZML7M9
Tarih: 16 Ekim 2025, Perşembe
Saat: 13.00
Yer: İstanbul – Dış Ticaret Kompleksi, Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu
Ek: Duyuru Görseli